shaklee whole

shaklee whole

Tuesday, January 24, 2017

3 FAKTA MENARIK TENTANG VIVIX YANG WAJIB ANDA TAHU

Assalamualaikum u olls.

Alhamdulillah.. Seronok sangat ber Shaklee ni tau.
Bukan bisnes saje saje
Bukan bisnes biasa biasa
Bisnes dengan ILMU
Yaaaa ILMU itu sangat PENTING
Tanpa ILMU apa yang kita buat tak menjadi

Sempena PROMOSI VIVIX JANUARY 2017 ni
Maklong bersyukur dapat banyak ILMU tentang VIVIX
Jemput Baca ye..
Rugi tak baca sampai habis

Credit to: Master Farah Wahida
Founder MYFAWA MILLENIUM kerana sudi kongsi ilmu ini

3 FAKTA MENARIK VIVIX YANG WAJIB TAHU. 
Sampai ramai yang angau, sampai beribu orang tergilakannya.

FAKTA NO 1 :
Para Saintis Shaklee mengambil masa bertahun-tahun untuk hasilkan VIVIX. Bukan 3 bulan, bukan 7 bulan dan bukan juga 12 bulan.

Malah VIVIX Shaklee ni patent pending. Apa dia patent pending?
Maknanya produk ni dah dihantar permohonan utk dapat hak patent exclusive hanya boleh didapati di Shaklee.

Dengan adanya patent pending, VIVIX ni secure, tidak ada company lain boleh tiru atau ciplak formula produk Shaklee ni.

Apa yang Shaklee patenkan KHAS untuk VIVIX?
1. Proses Cold Filling Extraction.
Ada banyak jenis proses utk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.
Cold extraction maknanya buah-buah yang digunakan dlm VIVIX di-press utk mengeluarkan patinya dgn suhu rendah.
Biasa proses yang guna air panas/suhu panas. Process macam ini boleh menurunkan kualiti produk itu walaupun hasilnya mgkn lebih banyak.
VIVIX Shaklee tidak mengandungi sedikit pun air.
Shaklee patenkan proses cold filling extraction ini khas dalam pembuatan untuk VIVIX. Nampak kan, begitu teliti process ini demi menjaga kualiti.

2. Gabungan Polifenol
Bagi kesan maksimum, VIVIX bukan cuma ada resveratrol tapi gabungan 15 polifenol. Umpama kita telan anggur 🍇 muskat sebijik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.
Cuba letakkan VIVIX atas meja, VIVIX tidak meruap. Cuba letak dlm freezer, VIVIX tidak beku.
Dan tindakan ini bukan dengan bantuan bahan-bahan kimia.
Haaa betapa specialnya Sang VIVIX si tonik merah. Berbaloi dengan nilai wang yang kita bayar.

FAKTA NO 2 :
Salah satu bahan utama VIVIX adalah makanan syurga dan disebut dalam Al Quran
Apa dia ? ANGGUR.

Siapa kita untuk menafikan anggur 🍇 makanan syurga. Dan ia adalah salah satu dari 4 bahan utama VIVIX adalah anggur.

Anggur bukan sebarang anggur, tapi anggur muscadine yang mana hanya anggur jenis ini yang mempunyai ELLERGIC ACID yang mampu elak kanser terjadi (occuring), membesar (growing) dan merebak kebahagian anggota lain(metastasizing).
Special nya..masyAllah 😍💕
 
Anggur Muscadine

FAKTA NO 3 :
VIVIX tidak beku bila diletakkan dalam peti ais beku.
Bermakna apa? Ini bermakna ketulenan kandungan dalam sebotol VIVIX.

Orang kata nak test madu tulen atau yang dicamour gula dan air, simpan dalam peti sejuk.
Sekarang uji VIVIX. Letaklah pada suhu paling sejuk yang boleh. Simpan semalaman ke..2 hari ke. Cuba tuang, masih mengalir cecair VIVIX.
100% tanpa air. Tiada campuran gula. Tiada perisa, tiada pewarna tambahan yang boleh merosakkan struktur VIVIX. Terbaik lah! 😁😍

Ada berani uji minuman kesihatan anda ?
Jadi, bak kata pepatah alah membeli menang memakai!
Baru la berbaloi dengan duit yang dilaburkan untuk beli VIVIX ini sebab apa yang kita masukkan dalam badan ni memang tinggi kualiti. Pasti berkesan pulak tu.
Mahal ??
Yang sebenarya tidak mahal. sebab kalau ikutkan anggur muscadine tu hanya ada di Tenggara Amerika. Tiada di Jus**, Tes**, Jaya Cold Sto****z
Dan sebiji anggur harganya RM100+. Tengok currency exchange la juga 😂.

Tapi dalam VIVIX, sesudu ibarat makan sebiji anggur. 1 botol Vivix boleh makan 30 sudu tau 🍷. Ikutkan harga yang sepatutnya untuk sebotol Vivix adalah beribu ringgit.
Jadi nak nikmati kehebatan anggur muscadine dengan cara yang paling murah adalah dengan VIVIX SHAKLEE.

Terima kasih Master Farah untuk ILMU ini
Semoga korang dapat sesuatu yang berharga

Wow Wow Wee...
HEBAT kan Allah!
Maha Mencipta Tumbuhan yang hebat ini
InsyaAllah maklong akan kongsi lagi info info lain di entry yang lain.

Salam Sayang buat semua.
Terima kasih kerana sudi baca sampai habis


Untuk sebarang pertanyaan produk dan konsultasi
Boleh Call/Whatsapp Maklong ye

-----------
Pengedar Shaklee Yang Sah
Syamsila Kadir
0137445591

KISAH BENAR: VIVIX bantu Pesakit Buah Pinggang Kronik

Assalamualaikum
Apa khabar semua? Alhamdulillah mudah-mudahan u oll baik baik sahaja

Maklong ingin berkongsi kisah benar dengan korang. Niat maklong bukan untuk aibkan sesiapa. Sekadar berkongsi berdasarkan pengalaman dan juga ambil pelajaran. Supaya kita sentiasa beringat bahawa KESIHATAN ITU PENTING.

Kisahnya bermula...
Tak dapat nak digambarkan bagaimana sedihnya perasaan seorang anak apabila mendapat tahu ayahnya disahkan mempunyai masalah buah pinggang kronik dan doktor nasihatkan untuk buat dialisis atau cuci buah pinggang 3 kali seminggu.

Pada waktu itu Abah dah buat tapak dialisis untuk standby kebarangkalian dialisis akan dijalankan sekiranya keadaan semakin teruk. Kos untuk buat tapak pada waktu itu RM1500.00. Satu jumlah yang besar kan.

Maklong tetap nak cuba ikhtiar dengan Vivix Shaklee. Maka dari situlah maklong Join Membership Shaklee untuk dapatkan Vivix dengan harga ahli.
Alhamdulillah setelah 2 Botol Vivix abah makan dengan sukatan 1 sudu teh sehari. Nampaknya keadaan buah pinggang abah ada perubahan positif. Hinggakan dialisis ditangguhkan buat sementara waktu. Lebih kurang 6 bulan jugaklah Dialisis ditangguhkan.

Setelah 6 bulan, abah maklumlah orang tua kan. Abah maklong ni memang jenis tak konsistent makan ubat. Ubat ke Vitamin ke rasa dia nak makan dia makan, rasa tak nak dia tak nak makan. Kita sebagai anak ni risau keadaan dia. Yelah, mungkin itu pilihan dia kan. Maka dia stop VIVIX.

Bila dia stop Vivix maka keadaan abah semakin teruk. Doktor nasihatkan dia untuk dialisis kerana faktor umur, komplikasi terhadap penyakit penyakit lain dan untuk kebaikan dia jugak. Kami pun tak boleh nak buat apa, ikut je lah nasihat doktor. Tapak dialisis yang 6 bulan sebelum ini dibuat dah tak boleh guna. So doktor suruh buat lagi tapak yang baru. Tambah lagi kos RM1700.00

Maklong sedih sangat time tu. Tak dapat nak diluahkan dengan kata kata. Bukan sebab abah kena dialisis tapi sebab abah STOP VIVIX. Kita hanya merancang kan.. Allah jua yang menentukan. Dipaksa karang kata derhaka pulak kan. Kita ikut jelah kehendak dan kemahuan dia. Kita sebagai anak hanya mampu doakan kesihatan abah semakin baik.

sewaktu abah consume VIVIX Shaklee

Apa yang maklong nak tekankan di sini ialah.
1. Apa pun ubat atau vitamin yang kita makan WAJIB KONSISTENT. bila kita konsistent insyaAllah keadaan kesihatan kita akan semakin baik. Bukan hari ini makan esok dah cantik! Bukan hari ni makan esok dah Kurus! Bukan hari ni makan esok dah pulih! Kena konsistent dan istiqamah

2. Shaklee sememangnya Selamat, Berkesan & Semulajadi. Memang terbukti Vivix Shaklee berkesan terhadap keadaan kesihatan buah pinggang abah maklong. Tapi oleh kerana STOP tadi.. kesihatan kembali seperti dulu dan akhirnya memilih untuk dialisis.

3. Kos pencegahan sebenarnya lebih MURAH berbanding KOS RAWATAN. 
VIVIX memang mahal harga ahli RM410.00 sebotol. 
Sebulan RM410.00
Setahun RM 4,920.00

JIka dibandingkan dengan kos rawatan dialisis, memang super duper SANGAT MAHAL.
Tapak 1: RM1500
Tapak 2: RM1700
Kos Dialisis: 1 X RM 200.00
Seminggu = 3 X RM 200.00 = RM 600.00
Sebulan    = 4 X RM 600.00  = RM 2,400.00      
Setahun = 12 X RM 2,400.00 = RM 28,800.00

Nampak tak?? Nak sihat memang MAHAL
Bila dah sakit LAGI MAHAL
Anda nilailah sendiri
Pilihan di tangan anda
Shaklee Vivix Boleh bantu anda lebih sihat
Shaklee Vivix ni ALL IN ONE untuk Pelbagai jenis Penyakit
InsyaAllah ikhtiar dengan Shaklee
Dengan izin Allah jua

Akhirnya sampai sekarang ni dah 2 tahun jugaklah abah dialisis & cuci buah pinggang
Syukur Alhamdulillah
Dapat bantuan kos dialisis daripada Jabatan Perkhidmatan Awam.
Bagi yang tak dapat bantuan??
Anda kiralah sendiri

Bulan ini sahaja
Promosi Vivix BUY 6 FREE 1
BUY 2 GET 5% LESS
Ada yang nak ikhtiar sihat dengan VIVIX?
Meh pm/whatsapp maklong

--------
Your trusted SID
Syamsila Kadir
0137445591
FB: Syamsila Binti Abd Kadir
 



Tuesday, January 17, 2017

Testimoni Panas Carotomax Shaklee

Assalamualaikum..

Alhamdulillah Allah beri kesempatan untuk maklong kongsi lagi hari ini

Alkisahnya bulan lepas ada offer Purchase With Purchase dengan setiap Pembelian Shaklee dalam 1 resit bernilai 150UV ke atas, ahli shaklee berpeluang untuk dapatkan Dispenser Shaklee dan juga Carotomax BUY 1 FREE 1

Maklong pun ambil kesempatan ini untuk try CAROTOMAX
sejak dua menjak ni rasa macam mata ni kabur kabur je
Memang maklong ada rabun sikit dan silau
pakai cermin mata pun kadang-kadang je
Maklumlah keje kat ofis mengadap skrin laptop dan komputer kan
Lepas tu kadang kadang kat rumah pun belek-belek HP
Biasanya sebelum tidur tu kan lampu gelap
So, tengok HP dalam gelap tu tak bagus tau.
Tapi..
Ramai je yang buat kan??
Baik ngaku cepat??
Maklong pun tak terkecuali

Baru lebih kurang 2 minggu makan Carotomax

Sebelum Makan CAROTOMAX:
1. Mata letih sangat macam tak cukup rehat
2. Mata kabur terutama selepas tengok skrin laptop 
3. Mata silau nak drive malam pun takut takut je

Selepas Makan CAROTOMAX:
1. Mata dah kurang sangat letihnya. Maklong pun sambil buat senaman Mata dan urut mata juga
2. Kabur tu semakin kurang. Mata tu bila tengok skrin komputer lebih jelas walaupun tanpa pakai cermin mata
3. Silau semakin kurang. Kalau drive pagi-pagi nak hantar zhafeerah sekolah atau malam silau tu dapat dikawal. takdelah rasa macam mata berpinar-pinar bila kena cahaya tu

Alhamdulillah syukur kesihatan mata ada perubahan. Bila kita konsistent, insyaAllah kesihatan kita pun akan bertambah baik. Mata organ penting tau walaupun nampak macam kecik. Jangan remehkan MATA.. MATA tu ada 2 Biji je setiap orang. Rosak dah takdelah gantinya.

Kalau anda ada yang mempunyai masalah berkaitan dengan mata maklong suggest anda cuba CAROTOMAX SHAKLEE

Pengambilan: 
Hanya 1 biji sehari selepas breakfast
Minum air secukupnya 3 Liter sehari
Konsistent

Ada yang nak cuba?
Meh whatsapp maklong ye

-------------
Pengedar Shaklee Yang Sah
ID 1139304
Syamsila Abd Kadir
0137445591

 

Monday, January 16, 2017

Tips Penjagaan MATA cara MUDAH dan SELAMAT

Assalamualaikum semua.

Korang ni mesti selalu tengok Handphone dalam gelap kan??
Jangan tipu ye.. maklong tahu hahaha
Dah baring baring kat katil, lampu dah gelap, mata nak pejam
Eh eh.. tangan masih dok asyik scroll HP kan??
Check FB la, Whatsapp la

Bahaya tau tengok skrin HP, Laptop, Note book, Tablet dalam gelap
Bagi yang bekerja di ofis pulak
Mengadap Skrin Komputer atau Laptop non stop 8 jam sangat meletihkan mata kan?
Mata kita terpaksa bekerja keras
Tak kesian ke kat mata kita tu??
Dahlah kecik, cuma sepasang je pulak tu
Rosak satu takde ganti dah

Istimewa untuk anda semua  Maklong nak kongsikan TIPD PENJAGAAN MATA yang MUDAH & SELAMAT

CARA 1: SENAMAN MATA
------------------------------------
1) Gosok kedua-dua tapak tangan anda sehingga rasa panas. Lepas tu letak tangan ke atas mata. Ulang sehingga 3-5 kali atau apabila mata terasa letih.

2) Mata melihat ke atas, ke kanan, ke kiri dan ke bawah. Kemudian buat pusingan mata arah jam sebanyak 10 kali. Kemudian buat pusingan arah lawan jam pula sebanyak 10 kali.

3) Ambil Pen/Pembari/Objek pilihan anda. Pegang dan letakkan antara mata hingga lengan. Fokuskan mata pada objek tersebut. Kemudian dengan perlahan lahan gerakkan pen/onjek itu ke depan dekat bahagian mata. Kemudian gerakkan ke belekang semula. Ulang langkah ini 10 kali.

4) Urut perlahan lahan dahi hingga ruang antara kening selama 3-5 minit.


CARA 2: REHATKAN MATA
-------------------------------------
1) Tidur yang cukup membantu merehatkan mata kita

2) Rehatkan mata seketika dalam 10 minit. Bebaskan mata anda daripada Skrin Komputer, Tablet, Laptop atau HP apabila sudah terlalu lama melihatnya.

CARA 3: MAKAN MAKANAN MATA
-------------------------------------------------
- Mata pun ada makanan tau. Jangan tak tahu. hahaha
- Ambil makanan yang kaya dengan Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E
- Vitamin A tu macam lobak merah, hato, keledek, bayam, sawi
- Vitamin C seperti jambu batu, kiwi, betik, oren, strawberry
- Vitamin E seperti ALmond, kekacang, oregano, aprikot kering, paprika

Penting kan menjagaan mata ni
Versi maklong sangat mudah. Amalkan Vitamin Shaklee secara konsisten iaitu Sustained Release Vitamin C, Vitamin E Complex Dan Carotomax Shaklee. InsyaAllah mata akan kembali sihat dan bersinar. Jangan ambil mudah ye isu penjagaan mata ini.

Maklong sangat suggest anda mengambil Carotomax Shaklee kerana manfaatnya yang pelbagai bukan sahaja untuk kesihatan mata :

# melindungi sel daripada kesan pemusnahan radikal bebas.
# Carotomax sumber Vitamin A terbaik
# meningkatkan sistem imunisasi
# membetulkan sistem organ tubuh
# mencegah kanser
# mempertingkatkan kualiti penglihatan dan melindungi daripada rabun malam
# meredakan penyakit kulit
# membantu pertumbuhan tulang, gigi, gusi, rambut dan kulit yang sihat
# membina semula sel sel yang rosak

Banyak manfaat Carotomax Shaklee ni.



Untuk mendapatkan produk Shaklee dan konsultasi secara percuma. Boleh hubungi maklong ye

--------------
Shaklee Independent Distributor
Syamsila Binti Abd Kadir
0137445591
FB: Syamsila Binti Abd Kadir
IG: shaklee.bysyamsila
COD Ayer Hitam, Yong Peng
Poslaju seluruh Malaysia



Saturday, January 14, 2017

Shaklee bantu masalah kesihatan Anak

Assalamualaikum
Pejam celik pejam celik
Lebih kurang 2 minggu sesi persekolahan anak anak berlalu kan
Dalam Masa dua minggu ini juga cuaca tak menentu
Sekejap hujan, sekejap panas

Alkisahnya Zhafeerah kat Pra Sekolah kan memang cikgu bagi makan
Alhamdulillah lega jugak dengar kan
At least Sarapan pagi dan minum pagi kita dah tak payah risau
Nak dijadikan cerita cikgu bagi buah tembikai
Maklong tak salahkan tembikai tu
Tapi zhafeerah memang tak boleh makan yang sejuk sejuk macam tembikai
Asal dia makan tembikai je nanti batuk, semput
Asal semput batuk je mesti sebab makan yang sejuk sejuk
Nama pun budak, dah dipesan pun still makan jugak
Yelah kesian jugak tengok kawan kawan makan dia pun teringin juga ye tak

Bila dah mula batuk, semput maklonglah orang yang paling risau
Apa taknya nanti nafas tercungap cungap
Nak bercakap pun susah
Sudahnya tewas jugak
Ke Klinik akhirnya untuk amik Neb dan ubat

Alhamdulillah sudah beransur sihat
Dah boleh sekolah semula
Ubat doktor memang makan ikut nasihat
Vitamin pun maklong tetap teruskan untuk pastikan kesihatan dia maintain

Untuk Zhafeerah maklong bagi Vitamin Shaklee

Mealshakes : 1 sudu teh + Susu dutch lady setiap pagi sebelum ke sekolah
- Untuk memastikan Zhafeerah mendapat nutrisi yang cukup untuk tumbesaran, mengelakkan sembelit

Omega Guard: 1 caps selepas makan petang 2-3 hari sekali
- Untuk pertumbuhan otak kerana Omega Guard Shaklee mempunyai DHA & EPA yang baik untuk otak. Minda Cergas dan Daya pemikiran lebih baik

Chewable Vitamin C: 1 biji selepas makan tengahari / malam setiap hari
- Sebagai antioksidan dan memelihara kesihatan, untuk meningkatkan daya tahan penyakit

Nutriferon: 1 Sachet seminggu sekali setiap hari Jumaat
- Meningkatkan sistem imun
- boleh upkan pengambilan jika demam atau tidak sihat 


Alhamdulillah Vitamin Shaklee banyak membantu kesihatan Zhafeerah dari banyak segi
Belajar pun mudah masuk
Kalau Sakit cepat sihatnya
Terima kasih Shaklee

Ada yang nak cuba Shaklee untuk Kesihatan Anak?
Boleh Whatsapp/ Call Maklong ye

-----------------
Shaklee Independent Distributor
Syamsila Binti Abd Kadir
0137445591
#codyongpeng
#codayerhitam




Monday, January 9, 2017

33 Kebaikan ESP yang anda MESTI TAHU

Bila ingat Shaklee je mesti terus ingat ESP
Best sangat ke ESP tu??
Kenapa ESP tu dikira sebagai Vitamin utama yang wajib kita ambil untuk apa apa jua masalah kesihatan??
Banyak sangat ke Manfaat Kesihatan ESP ni??
Kenapa nak CANTIK cari ESP?
Kenapa nak KURUS cari ESP?
Kenapa Hamil cari ESP?
ESP ESP ESP

Haaaa nilah antara sebab kenapa ESP tu penting
ESP ni Sumber Protein terbaik di ABAD ini ye

33 KEBAIKAN ESP YANG MEMBUATKAN ANDA WAJIB MINUM SETIAP HARI

1. Cerahkan kulit.

2. Hilangkan jeragat.

3. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka....
 

4. Kulit muka halus-mulus, gebu.

5. Bantu mempercepatkan penyembuhan luka.


6. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.


7. Anjalkan payudara


8. Anjalkan punggung 


9. Atasi gastrik dan pedih ulu hati.


10. Mengatasi kelesuan.


11. Mengawal bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa


12. Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran


13. Mencantikkan kuku. 


14. Menghaluskan tumit pecah.


15. Membekalkan tenaga berterusan selama beberapa jam (sangat baik minum waktu sahur).


16. Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih bernutrient.


17. Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu


18. Pengganti sarapan, snek atau minum malam.


19. Diperkaya dengan kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang.


20. Meransang regenerasi (pembaharuan, pembaik pulih) sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
 
21. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.


22. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)


23. Rendah lemak, tanpa kolestrol.


24. Membantu mengurangkan risiko kanser. 


25. Bertindak sebagai antioksidan.


26. Menguatkan sistem imun tubuh


27. Mempertingkatkan tahap kolesterol baik.


28. Memelihara kesihatan jantung 


29. Membaiki memori dan vitaliti


30. Memperbaiki dorongan seksual dan rangsangan

31. Membantu merendahkan paras kolestrol.


32. Mencegah osteoporosis.

33. Membantu pembentukan sel-sel tisu organ yang baru.

Haaaa.. Nampak tak??
Dah tahu kan sekarang ESP tu banyak Manfaat Kesihatan
Ada yang nak cuba??
Meh pm/whatsapp maklong ye

-------------------
Shaklee Independent Distributor
SYAMSILA ABD KADIR
0137445591
FB: Syamsila Binti Abd Kadir
Instagram: shaklee.bysyamsila

WELCOME 2017 Rentetan PERISTIWA

Assalamualaikum..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim...

Lama bebenor tak update dalam Blog Kesihatan ni..
Last update was September 2015
Now dah 2017 u olls

Kejamnya maklong terhadap Blog sendiri kan??
InsyaAllah antara azam tahun baru 2017 ni
Maklong nak rajin rajin update Blog
At least 3 kali seminggu
Tapi kalau dapat update setiap hari lagilah bagus kan?
.
.
2016 adalah tahun sedih maklong
Last time yang maklong tulis entry tu maklong baru pregnant kan dalam 15 weeks

Ujian dari Allah
Anak itu sebenarnya membesar dengan sihat dalam rahim maklong
maklong pun diberi kesihatan yang baik sepanjang kehamilan
Baby meninggal dalam perut ketika usia kandungan 36 Minggu
Kemungkinan besar disebabkan oleh Diabetis yang maklong hadapi
Apepun kenalah redha & ikhlas kan
Kuasa Allah. perancangan Allah tiada siapa boleh menghalang
Maklong teruskan berbaik sangka dengan Allah
Semoga Allah gantikan dengan yang lebih baik lagi
InsyaAllah..

Alhamdulillah nak story 
Sepanjang preggy tu maklong memang consume shaklee
SET HAMIL SHAKLEE banyak sangat membantu maklong dari banyak segi
* kawalan emosi
* menghadapi morning sickness
* HB darah yang cantik
* Tenaga yang luarbiasa berbanding sebelum sebelum ni

Apa yang maklong amalkan sepanjang kehamilan??
~ ESP
~ B-Complex
~ Vitalea Iron Formula
~ Sustained Release Vitamin C
~ Ostematrix

Walaupun anak syurga dijemput Illahi
Kehidupan perlu diteruskan kan..
Maklong tetap teruskan kehidupan dan tetap menjaga kesihatan
Maklong berpantang dengan Shaklee jugak
Alhamdulillah banyak membantu walaupun berpantang tanpa baby

Sekarang maklong rasa lebih sihat dan bertenaga
InsyaAllah andai diizinkan Allah Pregnant untuk kali ke 5 
Maklong tetap pastikan kesihatan maklong bersama Shaklee

Ada yang bermasalah ketika hamil??
Boleh pm/Whatsapp maklong ye

Your trusted SID
0137445591
FB:Syamsila Binti Abd Kadir
Instagram: shaklee.bysyamsila
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...