shaklee whole

shaklee whole

Tuesday, January 24, 2017

3 FAKTA MENARIK TENTANG VIVIX YANG WAJIB ANDA TAHU

Assalamualaikum u olls.

Alhamdulillah.. Seronok sangat ber Shaklee ni tau.
Bukan bisnes saje saje
Bukan bisnes biasa biasa
Bisnes dengan ILMU
Yaaaa ILMU itu sangat PENTING
Tanpa ILMU apa yang kita buat tak menjadi

Sempena PROMOSI VIVIX JANUARY 2017 ni
Maklong bersyukur dapat banyak ILMU tentang VIVIX
Jemput Baca ye..
Rugi tak baca sampai habis

Credit to: Master Farah Wahida
Founder MYFAWA MILLENIUM kerana sudi kongsi ilmu ini

3 FAKTA MENARIK VIVIX YANG WAJIB TAHU. 
Sampai ramai yang angau, sampai beribu orang tergilakannya.

FAKTA NO 1 :
Para Saintis Shaklee mengambil masa bertahun-tahun untuk hasilkan VIVIX. Bukan 3 bulan, bukan 7 bulan dan bukan juga 12 bulan.

Malah VIVIX Shaklee ni patent pending. Apa dia patent pending?
Maknanya produk ni dah dihantar permohonan utk dapat hak patent exclusive hanya boleh didapati di Shaklee.

Dengan adanya patent pending, VIVIX ni secure, tidak ada company lain boleh tiru atau ciplak formula produk Shaklee ni.

Apa yang Shaklee patenkan KHAS untuk VIVIX?
1. Proses Cold Filling Extraction.
Ada banyak jenis proses utk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.
Cold extraction maknanya buah-buah yang digunakan dlm VIVIX di-press utk mengeluarkan patinya dgn suhu rendah.
Biasa proses yang guna air panas/suhu panas. Process macam ini boleh menurunkan kualiti produk itu walaupun hasilnya mgkn lebih banyak.
VIVIX Shaklee tidak mengandungi sedikit pun air.
Shaklee patenkan proses cold filling extraction ini khas dalam pembuatan untuk VIVIX. Nampak kan, begitu teliti process ini demi menjaga kualiti.

2. Gabungan Polifenol
Bagi kesan maksimum, VIVIX bukan cuma ada resveratrol tapi gabungan 15 polifenol. Umpama kita telan anggur 🍇 muskat sebijik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.
Cuba letakkan VIVIX atas meja, VIVIX tidak meruap. Cuba letak dlm freezer, VIVIX tidak beku.
Dan tindakan ini bukan dengan bantuan bahan-bahan kimia.
Haaa betapa specialnya Sang VIVIX si tonik merah. Berbaloi dengan nilai wang yang kita bayar.

FAKTA NO 2 :
Salah satu bahan utama VIVIX adalah makanan syurga dan disebut dalam Al Quran
Apa dia ? ANGGUR.

Siapa kita untuk menafikan anggur 🍇 makanan syurga. Dan ia adalah salah satu dari 4 bahan utama VIVIX adalah anggur.

Anggur bukan sebarang anggur, tapi anggur muscadine yang mana hanya anggur jenis ini yang mempunyai ELLERGIC ACID yang mampu elak kanser terjadi (occuring), membesar (growing) dan merebak kebahagian anggota lain(metastasizing).
Special nya..masyAllah 😍💕
 
Anggur Muscadine

FAKTA NO 3 :
VIVIX tidak beku bila diletakkan dalam peti ais beku.
Bermakna apa? Ini bermakna ketulenan kandungan dalam sebotol VIVIX.

Orang kata nak test madu tulen atau yang dicamour gula dan air, simpan dalam peti sejuk.
Sekarang uji VIVIX. Letaklah pada suhu paling sejuk yang boleh. Simpan semalaman ke..2 hari ke. Cuba tuang, masih mengalir cecair VIVIX.
100% tanpa air. Tiada campuran gula. Tiada perisa, tiada pewarna tambahan yang boleh merosakkan struktur VIVIX. Terbaik lah! 😁😍

Ada berani uji minuman kesihatan anda ?
Jadi, bak kata pepatah alah membeli menang memakai!
Baru la berbaloi dengan duit yang dilaburkan untuk beli VIVIX ini sebab apa yang kita masukkan dalam badan ni memang tinggi kualiti. Pasti berkesan pulak tu.
Mahal ??
Yang sebenarya tidak mahal. sebab kalau ikutkan anggur muscadine tu hanya ada di Tenggara Amerika. Tiada di Jus**, Tes**, Jaya Cold Sto****z
Dan sebiji anggur harganya RM100+. Tengok currency exchange la juga 😂.

Tapi dalam VIVIX, sesudu ibarat makan sebiji anggur. 1 botol Vivix boleh makan 30 sudu tau 🍷. Ikutkan harga yang sepatutnya untuk sebotol Vivix adalah beribu ringgit.
Jadi nak nikmati kehebatan anggur muscadine dengan cara yang paling murah adalah dengan VIVIX SHAKLEE.

Terima kasih Master Farah untuk ILMU ini
Semoga korang dapat sesuatu yang berharga

Wow Wow Wee...
HEBAT kan Allah!
Maha Mencipta Tumbuhan yang hebat ini
InsyaAllah maklong akan kongsi lagi info info lain di entry yang lain.

Salam Sayang buat semua.
Terima kasih kerana sudi baca sampai habis


Untuk sebarang pertanyaan produk dan konsultasi
Boleh Call/Whatsapp Maklong ye

-----------
Pengedar Shaklee Yang Sah
Syamsila Kadir
0137445591

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...