shaklee whole

shaklee whole

Tuesday, January 17, 2017

Testimoni Panas Carotomax Shaklee

Assalamualaikum..

Alhamdulillah Allah beri kesempatan untuk maklong kongsi lagi hari ini

Alkisahnya bulan lepas ada offer Purchase With Purchase dengan setiap Pembelian Shaklee dalam 1 resit bernilai 150UV ke atas, ahli shaklee berpeluang untuk dapatkan Dispenser Shaklee dan juga Carotomax BUY 1 FREE 1

Maklong pun ambil kesempatan ini untuk try CAROTOMAX
sejak dua menjak ni rasa macam mata ni kabur kabur je
Memang maklong ada rabun sikit dan silau
pakai cermin mata pun kadang-kadang je
Maklumlah keje kat ofis mengadap skrin laptop dan komputer kan
Lepas tu kadang kadang kat rumah pun belek-belek HP
Biasanya sebelum tidur tu kan lampu gelap
So, tengok HP dalam gelap tu tak bagus tau.
Tapi..
Ramai je yang buat kan??
Baik ngaku cepat??
Maklong pun tak terkecuali

Baru lebih kurang 2 minggu makan Carotomax

Sebelum Makan CAROTOMAX:
1. Mata letih sangat macam tak cukup rehat
2. Mata kabur terutama selepas tengok skrin laptop 
3. Mata silau nak drive malam pun takut takut je

Selepas Makan CAROTOMAX:
1. Mata dah kurang sangat letihnya. Maklong pun sambil buat senaman Mata dan urut mata juga
2. Kabur tu semakin kurang. Mata tu bila tengok skrin komputer lebih jelas walaupun tanpa pakai cermin mata
3. Silau semakin kurang. Kalau drive pagi-pagi nak hantar zhafeerah sekolah atau malam silau tu dapat dikawal. takdelah rasa macam mata berpinar-pinar bila kena cahaya tu

Alhamdulillah syukur kesihatan mata ada perubahan. Bila kita konsistent, insyaAllah kesihatan kita pun akan bertambah baik. Mata organ penting tau walaupun nampak macam kecik. Jangan remehkan MATA.. MATA tu ada 2 Biji je setiap orang. Rosak dah takdelah gantinya.

Kalau anda ada yang mempunyai masalah berkaitan dengan mata maklong suggest anda cuba CAROTOMAX SHAKLEE

Pengambilan: 
Hanya 1 biji sehari selepas breakfast
Minum air secukupnya 3 Liter sehari
Konsistent

Ada yang nak cuba?
Meh whatsapp maklong ye

-------------
Pengedar Shaklee Yang Sah
ID 1139304
Syamsila Abd Kadir
0137445591

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...